Clubul Sportiv Municipal Constanţa a primit certificatul de identitate sportivă

199
Clubul Sportiv Municipal Constanţa a primit certificatul de identitate sportivă - 1-1647164384.jpg

Articole de la același autor

Noul copil al sportului constănţean, clubul CSM, şi-a primit certificatul de naştere. Ministerul Sportului a eliberat în mod oficial certificatul de identitate sportivă, iar acest proiect îşi urmează paşii naturali, cu ajutorul oamenilor implicaţi şi dedicaţi care se ocupă de destinele CSM Constanţa.

„Chiar dacă momentan principala noastră activitate este una birocratică, aceste etape sunt extrem de necesare pentru a putea funcţiona. Desigur că ne dorim să ajungem cât mai repede în iarbă sau pe parchet sau oriunde se poate practica sportul pentru a putea produce rezultate vizibile, dar principalul meu obiectiv, în această funcţie pe care o deţin interimar, este ca totul să fie făcut ca la carte.

Îmi doresc să avem alături de noi cât mai mulţi susţinători pentru acest proiect, să putem crea mediul necesar pentru a descoperi tineri talentaţi şi a le călăuzi drumul nu doar către înalta performanţă sportivă, ci şi către viaţă.

Şi sper ca, peste mulţi ani, această dată de naştere oficială a CSM Constanţa să devină un motiv de aniversare al unor rezultate de excepţie”, a declarat primul preşedinte din istoria CSM Constanţa, Andrei Talpeş.

Foto: Facebook / Andrei Talpeş

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5543 secunde