CM 2014: România se bate cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia și Andorra

323
CM 2014: România se bate cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia și Andorra - romaniacm201435300100-1312095882.jpg


În 2014, Brazilia va pentru a doua oară gazda Mondialului, după cel din 1950. Ca să ajungă acolo, România pornește din urna a patra valorică în preliminarii, într-o grupă cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia și Andorra. "Grupa este destul de echilibrată. Olanda este o favorită certă, finalista CM din Africa de Sud, care este și cap de serie. Va fi o luptă cu Turcia și Ungaria pe viață și de moarte. Șansele sînt mici pentru Euro 2012, dar mai sînt patru meciuri și trebuie să fim foarte atenți la ele. Pentru CM 2014 ne batem în trei, noroc că am evitat Franța și Spania", recunoaște președintele FRF Mircea Sandu.

"Este o grupă extrem de grea, în care vom reîntîlni vicecampioana mondială, vechii noștri prieteni, dar și ai mei personali, pe care i-am întîlnit și în campaniile trecute, și la EURO 2008. În același timp, ne vom confrunta și cu echipe care tind să devină din ce în ce mai puternice și care trebuie tratate așa cum se cuvine. Am încredere că ne vom putea bate cu șanse reale cel puțin pentru locul 2", a spus Victor Pițurcă, conform site-ului frf.ro.

Dumitru Dragomir este cel mai optimist. "Este o grupă excelentă pentru România, chiar și Olanda poate fi depășită. Dintre toate adversarele din urna aia, chiar este cel mai mic rău. Iar la norocul lui Piți și știința lui, se califică sigur. În procente avem 50 la sută șanse pentru primul loc și 50 la sută șanse la locul doi. Trebuie să fim atenți cu Olanda, chiar ei mi se par cei mai periculoși. Iar la meciul cu Ungaria, vă garantez eu, Mitică Dragomir, că vor fi 55.000 de spectatori pe stadion la București și 55.000 de români în jurul stadionului", a declarat Dragomir pentru Mediafax..

Citeste mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5015 secunde