Concurs de verificare pentru gimnastele constănțene

452
1
Concurs de verificare pentru gimnastele constănțene - concursgimnastica-1432664846.jpg

Articole de la același autor

Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, în sala de gimnastică a Complexului Sportiv "Tomis", din strada Flămânda, va avea loc un concurs de evaluare și verificare a micuțelor gimnaste incluse în campania "Țară, țară, vrem campioane", inițiată de renumiții antrenori Mariana Bitang și Octavian Belu. 


Concursul se adresează copiilor născuți în anii 2007, 2008 și 2009, de la Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța, și copii născuți în anii 2006, 2007 și 2008, de la Colegiul Sportiv "Nadia Comăneci" din Onești. 


Responsabil pentru orașul Constanța este profesorul Cătălin Meran, iar pentru zona Moldovei, Daniel Nistor. 


Competiția va începe la ora 9.30.


Comentează știrea

george
28 mai 2015
oferta job

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! NU CERETI DETALII PE FACEBOOK SAU MESS.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0431 secunde