CONCURS. VINO CU PRIETENII LA TENIS!

3323
22
CONCURS. VINO CU PRIETENII LA TENIS! - concursidu-1377079858.jpg

Articole recomandate

Ești pasionat de tenis? Participă acum la SUPER-CONCURSUL organizat de Tenis Club Idu și Cuget Liber. Ai șansa de a câștiga o mulțime de premii! 


Locul 1 - curs de inițiere pentru copii (o lună) sau abonament la sala de fitness pentru adulți (o lună) + 10 invitații la turneul Mamaia Idu Trophy-Comvex 


Locul 2 - închiriere teren de tenis pentru 3 ore + 10 invitații la turneul Mamaia Idu Trophy-Comvex 


Locul 3 - două tricouri HEAD + 10 invitații la turneul Mamaia Idu Trophy-Comvex 


Locul 4 - un tricou HEAD + 10 invitații la turneul Mamaia Idu Trophy-Comvex        


Locul 5 - un set de mingi de tenis, o șapcă + 10 invitații la turneul Mamaia Idu Trophy-Comvex 


Regulament 


1. Lasă un comentariu la acest articol în care să ne spui de ce îți place tenisul 


2. Strânge cât mai multe voturi la comentariul tău pentru a fi unul dintre cei cinci câștigători. 
 
Voturile se pot strânge până marți, 27 august, ora 23.00. Orice vot primit după expirarea perioadei de concurs nu va fi luat în considerare. Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 28 august, la ora 11.00. Invitațiile se vor putea ridica de la sediul Cuget Liber până la ora 17.00, iar restul premiilor câștigate vor fi oferite de Tenis Club Idu, duminică, 1 septembrie, în ziua finalelor. 
  
Toți participanții la concurs vor rămâne în baza noastră de date și vor avea șansa de a primi, prin tragere la sorți, invitații la turneele pe care TC Idu le va organiza în acest sezon. 


Comentariile ce pot primi "raportat ca inadecvat" de la alți useri sau participanți rău intenționați vor rămâne valide până la finalul concursului. De asemenea, voturile negative nu vor fi luate în considerare.
 
FOARTE IMPORTANT! 
  • La postarea comentariului, folosește NUMELE, PRENUMELE și o adresă de e-mail validă. 
  • Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului. 
  • Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs. 
Mult succes tuturor participanților!


Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Barsan Radu
21 august 2013
Tenis

Tenisul ma ajuta sa fiu in forma, si atunci cand joci , cand lovesti mingea te simti foarte puternic , simti ca lupti.

Burueana Catalin
22 august 2013
Tenis

Iubesc tenisul pentru ca atunci cand joci, cand lovesti mingea, te simti foarte puternic, te simti special, simti ca lupti. Pentru ca e un joc individual, pentru ca unul e invinsul si doar unul castigatorul, pentru ca orice jucator bun de tenis e un om inteligent: ai un teren numai al tau pe care il aperi bine daca ai o strategie gandita, daca citesti jocul adversarului, daca ai talent si extraordinar de mult antrenament.

Costel
22 august 2013
Tenis?

Deci, eu sunt antitalent la tenis. Dar sunt dispus sa invat si sigur voi face performanta. Si sunt sigur ca voi castiga si acest concurs. Dar, am de pus o conditie. Vreau tricoul pe care-l poarta fata din poza si vreau si o camera de hotel de pe langa IDU, unde tipa sa-mi dea tricoul ei. De restul ma ocup eu.

Fanel
22 august 2013
Concentrare

Tenisul e un sport de concentrare. Dar, sincer, cum pot eu sa ma concentrez la tenis in concursul asta, cand voi puneti o poza cu o fata frumoasa. E corect? Apropo, mi-am facut wallpaper cu poza voastra. Te pup, d-soara!

Robert
22 august 2013
Tenisul m-a cucerit!

Invat sa joc tenis de la 5 ani.Acum am 11 ani si am cateva diplome si cupe. Este un sport frumos si daca vrei rezultate,trebuie sa muncesti serios. Pe mine m-a ajutat mult,inclusiv adaptarea la programul scolar a fost mai usoara.Celor care nu cunosc inca acest sport,ii invit sa incerce.Frumusetea lui ii va cuceri,cu siguranta.

Jenel
22 august 2013
Teniss

O fi tenisul frumos, dar mai frumoasa e fata din poza. Decat sa alerg dupa o minge cu o racheta-n mana, mai bine alerg dupa ea cu un trandafir in mana. Am dreptate?

Nicoleta Bujor
22 august 2013
Concurs turneu tenis

Imi place sa joc tenis deoarece acest sport ma relexeaza, dar in acelasi timp imi fortifica musculatura. In plus, in timpul jocului trebuie sa adopti o postura corecta a spatelui. Mentionez ca sunt o amatoare care joaca din placere. Din pacate, nu prea exista terenuri/spatii destinate sporturilor sau activitatilor in aer liber...exceptand cele private. Succes

Georgica Obraznicescu
22 august 2013
Tricouri UD

Tricourile sunt din bumbac??? Nu as vrea sa transpir sau sa ma irit......

Nelu
22 august 2013
Ursache

De ce imi place tenisul? Pentru ca nu este fotbal

Daniel
22 august 2013
Tenis

La un meci de tenis nu exista blaturi, deci se castiga pe munca si merit. Nu exista huligani, doar fani. Exista respect intre jucatori, cateodata admiratie.

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5869 secunde