Constanța intră "în focurile" Cupei României la tenis de masă

144
Constanța intră

Articole de la același autor

Astăzi, la Bistrița, va începe Cupa României pentru tineret și seniori la tenis de masă. Delegația Constanței este formată din sportivii de la CS Farul și Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

La categoria de seniori s-au înscris Ana Maria Sebe, Andreea Filip, Bogdan Simion și Cristina Hîrîci, de la CS Farul. Timeea Urszuly și Roxana Iamandi, legitimate la același club, vor concura la ambele categorii. De la LPS, Alina Zaharia, Mihaela Plăeașu, Cristian Pletea și Bianca Crișan vor juca atât la tineret, cât și la seniori.

"Toți au șanse la podium, dar depinde și ce adversari vor avea. Nu știm sigur ce jucători vin din țară, dat fiind vremea prin unele părți. Cristian Pletea are șanse mari la tineret, dar poate face o figură frumoasă și la seniori. La fete, Timeea și Iamandi, la fel, ar avea șanse, dar dacă nu cunoaștem cluburile prezente, nu ne facem încă prea multe calcule. Cu toții s-au pregătit pentru acest concurs. Este ultimul de anul acesta. Singurul impediment pentru toți jucătorii din țară este vremea. Asta îi poate împiedica pe unii să se prezinte", a declarat, pentru "Cuget Liber", antre-noarea Elena Sebe.

Sportivii constănțeni sunt antrenați de Elena Sebe, Viorel Filimon și Stelian Hașoti.

În această dimineață se vor juca meciurile din grupele de seniori și tineret, competiția urmând să continue și după amiaza zilei de astăzi, după ora 16.00. Sâmbătă, se vor disputa meciurile de pe tabloul principal de seniori.

v v v

Tot astăzi, Eliza Samara dispută primul meci de la Turneul Campioanelor, împotriva unguroaicei Georgiana Pota. Emoțiile sunt mari pentru Samara, care încă nu este refăcută complet după operația de la picior. Înainte de a pleca, campioana ne-a declarat că se va menaja la această competiție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5063 secunde