Campionatele Naționale de box pentru tineret

Constanța și-a asigurat trei medalii

1417
Constanța și-a asigurat trei medalii - 6f247cc18223f2f1c20b0f8580d86172.jpg
Boxul constănțean și-a asigurat deja trei medalii (una de bronz și două de argint) la ediția 2011 a Campionatului Național pentru tineret, competiție care se desfășoară, în aceste zile, la Codlea (jud. Brașov).

Doi pugiliști constănțeni au urcat, ieri, în ring, au luptat cu succes și
s-au calificat în finale, programate astăzi.
Astfel, la categoria 49 de kilograme, Enver Amiș, de la CS Farul (antrenor, Mihai Constantin), îl înfruntă, în meciul cu titlul pe masă, pe Ștefan Cașlarov, de la Dinamo București, un adversar extrem de puternic, component al lotului național. De asemenea, la categoria 56 kilograme, Ionuț Băluță, de la CS Năvodari (antrenor, Ablalim Ferodim), își încrucișează mănușile cu James Cheregi (Constructorul Hunedoara) și toată lumea așteaptă de la el o victorie.
Tot ieri, în limitele categoriei 81 kilograme, a mai luptat, în semifinale, și Costel Cotună, de la Callatis Mangalia (antrenor, Nicolae Chioveanu), însă acesta a pierdut și a rămas doar cu medalia de bronz.
"Ne-am asigurat trei medalii, una de bronz și două de argint, dintre care sperăm ca una să o schimbăm cu aur. Dacă Amiș are o misiune imposibilă, în schimb, Băluță se poate impune în fața hunedoreanului", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei, prezent la gala de la Codlea în calitate de arbitru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.533 secunde