Suporterii Farului au participat, ieri, la o acțiune de sensibilizare a orașului

"Constanța, trezește-te!"

1253
Suporterii Farului au manifestat, ieri, în mai multe puncte ale orașului, încercând
să sensibilizeze Constanța pentru a fi alături de formația "marinarilor".

Prima acțiune a fost la stadionul "Farul", în fața tribunei oficiale, unde, timp de o oră, aproximativ 150 de fani, de toate vârstele și de ambele sexe, au cântat și au scandat pentru Farul.
Dotați cu steaguri, bannere, fulare și o portavoce, dar aprinzând și două fumigene, fanii au scandat "Nu te vom lăsa la greu, cu tine vom fi mereu!", "Farul suntem noi!", "Constanța, trezește-te!", "Doar pe tine, mereu, te am în sufletul meu / Ce mult te iubesc, Farule!", "Noi merităm mai mult!", "Pentru noi, doar Farul contează!", "Constanța, oraș alb-albastru!".
La manifestația de la stadion au venit și antrenorii fariști Cristi Cămui, Sevastian Iovă-nescu și Constantin Gârjoabă, dar și preparatorul fizic Gheorghe Avram.
"Ne-am adunat pentru a sensibiliza orașul, pentru a aduce Constanța alături de Farul. Vrem ca investitorii și autoritățile locale să se implice, pentru ca Farul să continue tradiția pe care o are atât în Liga 1, cât și în Liga a
2-a. Vrem să se realizeze lucruri mărețe la Constanța, să ajungem în Cupa UEFA. Mass-media a îndepărtat fotbalul constănțean de locuitorii orașului, promovând în exces echipele bucureștene (Steaua, Dinamo, Rapid) și CFR Cluj", a declarat Gabi, de la grupul "Fervent".
"E păcat și trist ce s-a întâmplat cu Farul. Trebuie să se ia niște măsuri, să se facă ceva. Aș fi vrut ca aici, la stadion, să fie mai multă lume. Sunt un pic dezamăgită", a spus și Alina Glința.
"Nu încercăm să schimbăm nimic, ci încercăm să sensibilizăm Constanța, pentru că mulți au spus că vor să preia echipa, dar nu a venit nimeni", a spus Sorin Mihăilescu.
De la stadion, fanii au plecat într-un marș până la Sala Sporturilor, unde s-au alăturat manifestației și alți suporteri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Sport : Adio, domnule Profesor Mihai Naca!
Pagina a fost generata in 2.5224 secunde