Constănțeanca Luana Boicenco, dublă campioană la yachting

681
2

Articole de la același autor

Pe lacul Siutghiol, s-au desfășurat Campionatele Naționale de Optimist și Laser 4,7, organizate de Federația Română de Yachting, în colaborare cu Asociația Județeană de Yachting. Vântul le-a dat puțină bătaie de cap sportivilor, iar velierii au trebuit să se plieze după capriciile vremii.


"În prima zi, au fost condiții de vânt foarte bune, în a doua zi - mediu, iar în ultima zi - slabe. Sportivii au fost rulați pe toate condițiile și cel mai bun a câștigat. Un copil poate fi bun pe vânt puternic, dar nu se descurcă pe cel slab. Asta a făcut diferența între participanți", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lauren-țiu Boicenco, antrenor la Nautic Yachting Club (NYC), a cărui fiică și sportivă a câștigat două medalii de aur. 


Luana Boicenco a cucerit aurul la Optimist fete junioare (sub 12 ani) și senioare (peste 12 ani). Alături de ea, Vlad Ion, tot de la Nautic Yachting Club, s-a clasat pe primul loc, tot la Optimist seniori, dar și la clasament general. Vlad a recâștigat titlul de campion după doi ani, dar acest an s-ar putea să fie ultimul în care participă la clasa Optimist. 


"Vlad s-a dezvoltat foarte mult fizic și în curând ar putea să treacă pe altă ambarcațiune", a adăugat Boicenco. 


De la același club, Roxana Cacenco a încheiat pe poziția a doua la clasa Laser 4,7. Sportivii sunt antrenați de Laurențiu Boicenco și Bogdan Ion. 


Pentru sportivii de la NYC, urmează o perioadă de antrenamente, după care se pregătesc pentru Summer Regatta "Alexandroupolis", Jocurile Balcanice și Campionatele Mondiale. 


Sportivii de la CSU Știința 
și-au ocupat și ei locul pe podium. La Optimist fete junioare, Ilinca Popescu s-a clasat pe locul II, iar colega sa Iris Reșit, pe locul III. La Optimist băieți juniori, David Popescu a cucerit argintul, iar Noel Voinescu, bronzul. La clasa Laser 4,7 Tania Perceli a terminat pe lo-cul III. Sportivii sunt antrenați de prof. Domnica Micu. 


De la Yacht Club Regal Român, Diana Daniil s-a clasat pe locul trei la Optimist senioare; antrenor, Alexandru Micu. 


Iată clasamentele generale ale com-petiției: Optimist: 1. Vlad Ion (NYC), 2. Petru Neagu (Electrica București), 3. Maximilian Roșca (Sportul Studen-țesc); Laser 4,7: 1. Andrei Zitti (Electrica București), 2. Sophia Mara Frick (Spor-tul Studențesc), 3. Lea Udrescu (Sportul Studențesc). 


Comentează știrea

G
4 iunie 2015
Oportunitate

Luați decizia să faceți ceea ce trebuie pentru a vă îndeplini scopul și fiți convinși că nimic nu vă poate opri. În acest moment, chiar și o persoană cu capacități mediocre devine un potențial om de succes. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Send Me An Angel
4 iunie 2015
Send Me An Angel

Înainte de a avea bogății, trebuie să ne magnetizăm mintea cu o dorință intensă pentru bogăție. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email la "[email protected]"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9277 secunde