Duminică, ediția a treia a "Marșului Pedalelor"

Constănțenii, invitați la cursa curselor

1778
Iubitorii mersului pe bicicletă sunt invitați, în week-end, să participe la cea de-a treia ediție a "Marșului Pedalelor", eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Cycling Team, CS Bilal, Poliția Rutieră, Asociația Green Revolutin și administrația locală.
Conform informațiilor furnizate de Mihai Orzan, consilier Sport în cadrul DJST, startul se va da duminică, 14 noiembrie, la ora 10.00, din fața Sălii Sporturilor, caravana urmând a rula apoi pe traseul str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - bd. Tomis (până la Dacia) - bd. Al. Lăpușneanu - stațiunea Mamaia (până la Hotel Caraiman) - retur - bd. Mamaia - bd. Tomis - Sala Sporturilor (sosire).
"Pentru cei care doresc să participe la cursă, dar nu au biciclete, Asociația Green Revolution, prin proiectul I Love Velo, pune la dispoziție constănțenilor - gratuit, doar pe bază de buletin - bicicletele. Punctul de închiriere se află în parcul Tăbăcăriei, în spatele Teatrului de Vară Soveja", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihai Orzan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde