Constănţenii, invitaţi la evenimentul „Moş Crăciun pe bicicletă”

125
Constănţenii, invitaţi la evenimentul „Moş Crăciun pe bicicletă” - untitled-1639577465.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 18 decembrie, Clubul Judeţean de Ciclism Constanţa şi Tomis Bike Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, organizează o nouă ediţie a evenimentului „Moş Crăciun pe bicicletă”.

Iubitorii sportului cu pedale sunt aşteptaţi, la ora 11.30, pe platoul din faţa Casei de Cultură, de unde, jumătate de oră mai târziu, vor porni pe un traseu „desenat” pe bd. 1 Decembrie 1918, Parcul de la Gară, bd. Ferdinand, Parcul Arheologic, str. Mircea cel Bătrân, Parcul „Oleg Danovski”, str. Mircea cel Bătrân, bd. Tomis, Parcul Tomis 2, bd. Alexandru Lăpuşneanu, Parcul Tăbăcăriei, Sat Vacanță, bd. Aurel Vlaicu; linia de sosire - parcarea Vivo! Constanţa.

„Certificatul verde este obligatoriu pentru prezenţa la evenimentul de sâmbătă, iar acesta este obţinut printr-una din următoarele metode: realizarea unui test PCR (cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment); realizarea unui test antigen/rapid (cu cel mult 48 de ore înainte de eveniment); realizarea schemei complete a vaccinului (cu cel puţin 10 zile înainte de eveniment); trecerea prin boală (Covid-19), în ultimele 180 de zile, dar nu mai devreme de 15 zile.

Deoarece acest eveniment este autorizat de către Primăria Constanţa, având alături de noi atât poliţia, cât şi jandarmeria pe tot parcursul traseului, toţi participanţii vor trebui să deţină la ei certificatul verde, fiecare dintre noi respectând măsurile de prevenţie şi atenuare a infecţiei cu virusul Covid-19”, au transmis organizatorii evenimentului.

XXX

După căzătura suferită în Turul Thailandei la 60 km/h, campionul României la ciclism Serghei Ţvetcov a fost operat cu succes la clavicula fracturată.

„Însănătoşire grabnică, Serghei! Eşti puternic!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Ciclism.

Foto: primelestiri.md

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8843 secunde