Constănțenii sunt așteptați la Crosul 1 Decembrie

240
1
Constănțenii sunt așteptați la Crosul 1 Decembrie - cros-1448892824.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în Parcul Primăriie, constănțenii sunt invitați să participe la cea de-a 16-a ediție a Crosului 1 Decembrie, organizat sub sloganul "Aleargă pentru sănătatea ta, alergă pentru România".

Startul se va da la ora 11.00

Traseul pe care îl au de parcurs participanții este următorul: strada Traian - bd. Ferdinand - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - bd. Tomis. Punctul de sosire va fi la Liceul Teoretic Internațional de Informatică, unde va avea loc și premierea câștigătorilor.

Se vor premia primii trei care ajung la linia de sosire, atât la fete, cât și la băieți, cu diplome și premii în bani - 150 lei pentru locurile I, 100 lei pentru locurile II și 75 lei pentru locurile III. Primii 250 de participanți vor primi tricouri.

Comentează știrea

ruslan
30 noiembrie 2015
Castiga bani pe internet

Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4686 secunde