Constantin Cârstea va suferi o operație pe creier

296
Constantin Cârstea va suferi o operație pe creier - 016d1a9ec4760a10dedf95556c8f7a23.jpg

Articole de la același autor

Directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Constantin Cârstea, a fost internat în comă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, în urma unei hemoragii cerebrale.
În vârstă de 60 de ani, Cârstea s-a întors la Bistrița, week-end-ul trecut, după ce a lipsit câteva zile de la club, întrucât i-a murit mama și a fost plecat la înmormântare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, el s-a simțit foarte rău și a fost dus la spital de către fiul său, Gabriel Cârstea, antrenor al echipei Gloria II.
Președintele clubului bistrițean, Jean Pădureanu, a declarat, ieri, că tehnicianul are un hematom pe creier și va fi operat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj, de dr. Horațiu Stan.
"Am vorbit deja cu neurochirurgul Horațiu Stan, care ne-a spus că îl va opera, dar să nu îl mișcăm deocamdată din loc, fiindcă e riscul foarte mare. Eram gata să chemăm un elicopter SMURD să-l ducă, dar nu ne-a dat voie. Trebuie să mai așteptăm câteva zile, să se întremeze puțin, ca să poată fi transportat la clinică, la Cluj. Acolo va fi operat ca să-i fie extirpat hematomul", a declarat Pădureanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2434 secunde