Cosmin Contra, mulțumit de evoluția tricolorilor

93
Cosmin Contra, mulțumit de evoluția tricolorilor - contra-1510290779.jpg

Articole recomandate

Naționala României a învins reprezentativa Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara la Cluj-Napoca, într-un meci amical.


Selecționerul Cosmin Contra are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lor.

"Sunt foarte mulțumit, în primul rând de atitudine, mi-am dorit să aibă agresivitate, să îi ținem cât mai departe de partea noastră. Ne mai lipsește un pic liniștea când ajungem la centrări sau la ultima pasă. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, dar suntem pe drumul cel bun. Putem să avem atitudine, agresivitate, spirit de sacrifiu și mă bucur că băieții au înțeles că fără aceste lucruri nu putem avea victorii la națională.

Primul obiectiv al meu a fost ca jucătorii să vină de plăcere la națională, să-și asume responsabilitatea că poartă tricoul echipei. Încerc să fac atmosferă bună, să îi fac să înțeleagă cât mai bine ideile mele. Toată lumea s-a bătut, a alergat, au avut atitudine. Inclusiv Budi și Alibec. Ce am pregătit la ședințele tehnice s-a văzut pe teren și asta mă bucură enorm", a declarat Contra, la finalul partidei din Gruia, la Digisport.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9787 secunde