Cosmin Olăroiu a fost condamnat în Emiratele Arabe Unite la trei luni de închisoare

140
Cosmin Olăroiu a fost condamnat în Emiratele Arabe Unite la trei luni de închisoare - 1702sportolaroiuinchisoare-1392632321.jpg

Articole de la același autor

Tehnicianul echipei Al Ahli, Cosmin Olăroiu, a fost condamnat, luni, la trei luni de închisoare cu suspendare de tribunalul din Abu Dhabi, într-un proces intentat de fostul club al românului, Al Ain, informează Mediafax. De asemenea, Olăroiu va trebui să plătească o amendă de 21.000 de dirhami (aproximativ 4.000 de euro). 


Cosmin Olăroiu a fost antrenorul echipei Al Ain în perioada iunie 2011 - iulie 2013. Al Ain l-a dat în judecată pe Olăroiu pentru calomnie, după ce acesta ar fi sugerat, în comentarii făcute pe internet, că acest club încă îi datorează bani pentru că el a cumpărat echipamentul echipei și ar fi menționat că gruparea are probleme financiare. De asemenea, Al Ain susține că Olăroiu a rupt, vara trecută, unilateral contractul și a plecat la Al Ahli. În noiembrie, federația din Emiratele Arabe Unite l-a amendat pe Olăroiu cu 100.000 de dirhami (aproape 20.000 de euro) și l-a suspendat trei meciuri, după ce românul a afirmat într-o conferință de presă că Al Ain îl dă în judecată pentru o problemă legată de contract, doar deoarece clubul are probleme financiare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5512 secunde