În week-end, Cupa României și "Cupa Farul"

Crema scrimei românești și-a dat întâlnire la Constanța

810
Crema scrimei românești și-a dat întâlnire la Constanța - scrima-1307562764.jpg

Sala "Tomis" din Constanța găzduiește, timp de trei zile, începând de mâine, două competiții importante de scrimă, Cupa României și ediția a 15-a a "Cupei Farul - Memorial Paul Călin", întreceri de seniori. La ambele se concurează în proba de spadă, la "Cupa Farul" numai la individual, la Cupa României și pe echipe.
Prima întrecere este Cupa României, programată mâine (proba individuală) și poimâine (echipele). După care, duminică, 12 iunie, începând cu ora 9, se desfășoară "Cupa Farul", competiție la care, după cum a declarat, pentru "Cuget Liber", Dumitru Mihăilescu, oficial CS Farul, organizatorii mizează pe aproximativ 60 de scrimeri, de la centre importante din țară, precum Oradea, Tg. Mureș, Satu Mare, Craiova, București și, bineînțeles, Constanța, reprezentată de CS Farul (antrenori, Horia Gheorghe și Mihaela Ion) și CSS 1.
Farul participă cu zece sportivi, punându-și cele mai mari speranțe pentru obținerea unui loc bun în Cosmin Kortyan. Totodată, se așteaptă evoluții favorabile și de la Ionuț Cristian, Laurențiu Gherman, Bogdan Ciucuraș sau Dimitri Nistor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7 secunde