Cristi Balaj a anunțat cât vrea să rămână la CFR Cluj

88
Cristi Balaj a anunțat cât vrea să rămână la CFR Cluj - balaj-1711463783.jpg

Articole de la același autor

De curând, Cristi Balaj (52 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația sa contractuală la formația din Gruia.

Concret, oficialul ardelenilor a mărturisit că își dorește să rămână la CFR și din vară (când îi expiră contractul) și că această dorință este împărtășită și de patronul formației din Gruia, Ioan Varga.

La două zile distanță de la această declarație, Balaj a mărturisit pe ce perioadă și-ar dori să se extindă viitorul său contract la CFR Cluj.

Cristi Balaj a susținut că își dorește ca viitorul său angajament de la CFR Cluj să nu fie întins pe o perioadă foarte scurtă, deoarece și-a propus, alături de ceilalți oficiali din conducerea ardelenilor, să continue însănătoșirea clubului din punct de vedere financiar.

„Cred că doi ani nu ar fi ok (n.r. durata contractului la CFR Cluj). Este prea puţin. Contract pe cinci ani sună altfel. Vreau să însănătoşim clubul. S-ar lua pas cu pas, contractul trebuie semnat pe o perioadă mai scurtă, cu posibilitatea prelungirii. Discuţiile astea o să le rezolv cu Neluţu Varga. Există riscul, în urma declaraţiilor pe care le fac, să apară tot felul de articole”, a spus Balaj, la Fanatik.

În concret, președintele celor de la CFR Cluj a susținut că perioada pe care o va petrece la CFR Cluj va depinde exclusiv de decizia patronului Ioan Varga.

„Voi continua din vară cu CFR Cluj, îmi doresc acest lucru. Neluţu Varga îşi doreşte şi el. Balaj continuă cu CFR Cluj şi când Neluţu Varga consideră, ne strângem mâna. Este un om care trebuie sprijinit, a adus bani de acasă. Şi el şi ceilalţi oameni care bagă bani în buzunar, trebuie să fie sprijiniţi. Nici nu contează perioada, până la urmă. Voi continua la CFR Cluj până când Neluţu Varga consideră că nu mai e nevoie de serviciile mele sau se descurcă şi fără mine”, a mai spus Balaj.

Cristi Balaj a devenit președintele celor de la CFR Cluj în luna noiembrie 2021, atunci când i-a luat locul lui Marian Copilu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5277 secunde