Cristi Munteanu va manageria și juca la o echipă de Liga a IV-a din Constanța

540
1
Cristi Munteanu va manageria și juca la o echipă de Liga a IV-a din Constanța - fotbalcristimunteanu3-1363803886.jpg
Fostul vicepreședinte FC Farul, Cristi Munteanu a acceptat oferta celor de la Vulturii Cazino Constanța, echipă clasată pe locul șase în Seria de Est a Ligii a IV-a, care a copiat modelul Paul Codrea de la Poli Timișoara, aducând un jucător cu nume la o echipă de ligă inferioară. Fostul portar al lui Farul și Dinamo va manageria dar va face și prezența între buturi la echipa constănțea-nă.

"Nu am putut să refuz niște prieteni buni care m-au rugat să vin lângă ei, să-i ajut cu sfaturi. Ei au un proiect ambițios, vor să ajungă în Liga a III-a. Suntem prieteni și în același timp o să și joc pentru ei. Mișcarea este întotdeauna bună. Oamenii de acolo sunt inimoși, de bună credință și chiar este de apreciat gestul lor, pentru că fac eforturi pentru a susține această echipă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristi Munteanu.

În primul său meci jucat printre "vulturi", echipa de pe litoral a pierdut confruntarea cu Portul Constanța, scor 1-3.

"Am jucat, a fost greu, nu mai puteam să merg după meci! Este greu să stai departe de fenomenul fotbalului. Cu cei de la acest club am o relație de prietenie veche și apreciez eforturile pe care le fac pentru că vin cu bani de acasă și iată că îi cheltuiesc pe fotbal", ne-a mai spus Munteanu.

Președintele clubului, Emil Nicola a anunțat că, astăzi, li se va mai alătura la echipă un jucător cunoscut care a activat în Liga I.

"Știu despre cine este vorba, dar nu aș vrea să anunț dinainte. Poate nu se concretizează nimic", a adăugat Cristi Munteanu.

Fostul oficial al Farului va fi numit în funcție, astăzi, în urma unei conferințe de presă.

"Pentru fotbal sunt deschis la orice nivel, pentru că este un fenomen pe care l-am trăit toată viața și nu pot să spun nu, indiferent de ligă. Acum, este mai mult ca un hobby", a încheiat Cristi Munteanu. 

Comentează știrea

asta mai intai tre sa scape de puscarie
23 martie 2013
a luat ani cu executare

deci? nu are cum sa se transforme toti in suspendare eventual sa se reduc pedeapsa! dar in romania,,banul rezolva multe! halal justitie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5621 secunde