Cristian Brănescu, director de dezvoltare rugbistică pe zona Dobrogea

562
Cristian Brănescu, antrenorul echipei Constructorul-Cleopatra, echipă ca și promovată în Divizia Națională, a fost desemnat de către Federația Română de Rugby director de dezvoltare pentru
zona Dobrogea. Alături de tehnicianul constănțean, forul conducător al sportului cu balonul oval a mai numit alți trei ofițeri de dezvoltare pentru celelalte regiuni rugbistice importante ale țării noastre: Bogdan Cantor va coordona activitatea în Transilvania, Ciprian Popa în Moldova, iar Alexandru Achim în Muntenia.
Conform site-ului rugby.ro, cei
patru tehnicieni vor avea ca obiectiv implementarea strategiilor naționale de pregătire și joc, promovarea rugby-ului la nivel regional, asistență acordată profesorilor, cluburilor, arbitrilor sau echipelor naționale din zona respectivă, precum și pregătirea selecționatelor regionale și organizarea de competiții.
v v v
Rugbistul constănțean Daniel Carpo, de la RCJ Farul, a fost inclus în lotul Selecționatei Bucureștiului care va înfrunta, pe 19 ianuarie, în deplasare, redutabila formație britanică Worcester, în ultima partidă din Challenge Cup. După acest meci, Carpo și restul componenților echipei naționale vor merge într-un cantonament de zece zile la Neath (Țara Galilor), unde vor susține și două meciuri de pregătire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2978 secunde