Un antrenor de rugby constănțean ia calea Bucureștiului

Cristian Brănescu, foarte aproape de a semna cu Olimpia

1196
Cristian Brănescu, foarte aproape de a semna cu Olimpia - bfe5a3d80a0b9569280883067b922625.jpg

Articole de la același autor

Echipele de rugby constănțene au fost afectate de criză. Constructorul-Cleopatra s-a retras din campionat, viitorul Farului este încă incert, Mangalia și Năvodariul sunt departe de rigorile performanței. În acest context, și antrenorii au de suferit.

Rămas fără "obiectul muncii", după ce echipa de seniori Constructorul-Cleopatra nu a mai fost înscrisă în ediția 2010 / 2011 a Diviziei Naționale de rugby, antrenorul Cristian Brănescu este foarte aproape de a prelua conducerea tehnică a formației Olimpia București.
"Nu aș fi vrut să plec de la Constanța, unde este casa mea, dar, din păcate, nu prea mai sunt alte variante. Încă nu am semnat contractul cu Olimpia, probabil că vom parafa înțelegerea într-una din zilele viitoare. Lotul nu este încă definitivat, dar va fi format, în mare parte, din jucători tineri, pe care să-i pregătim pentru lotul național. Obiectivul va fi stabilit după ce vom ști pe ce jucători ne bazăm, dar în nici un caz nu ne vom putea bate cu Steaua sau Dinamo", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Brănescu.
Tehnicianul constănțean cunoaște foarte bine pe Olimpia, echipă pe care a înfruntat-o, sezonul trecut, în Divizia Națională. Bucureștenii au încheiat stagiunea pe locul 7 la general (locul 1 în play-out), după ce au strâns 56 de puncte.

Este angrenat și în "proiectul Stejarii"
Din toamna anului trecut, Cristian Brănescu este component și al staff-ului tehnic al selecționatei Stejarii București, reprezentanta României în Challenge Cup. Brănescu se ocupă de pregătirea pachetului de înaintare, iar alături de el, se regăsesc francezul Serge Lairle și Eugen Apjok, de la CSM Baia Mare.
Stejarii au pierdut meciul din penultima etapă a Grupei I, scor 15-33, în deplasare, cu Bourgoin (Franța).

Pe 6 februarie, start în T6N
Cea mai prestigioasă competiție rugbistică inter-țări din Europa, Turneul celor 6 Națiuni, debutează luna viitoare, puternicele selecționate ale Angliei, Franței, Irlandei, Țării Galilor, Scoției și Italiei urmând a se confrunta, timp de o lună și jumătate, cu scopul de a câștiga marele trofeu. O parte din meciuri vor fi transmise și în România, pe Sport 1.
Iată și programul primei etape: Irlanda - Italia (6 februarie; stadion "Croke Park"), Anglia - Țara Galilor (6 februarie; stadion "Twickenham") și Scoția - Franța (7 februarie; stadion "Murrayfield").

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2009
Stire din Sport : Placaje în patria rugby-ului
Pagina a fost generata in 0.517 secunde