Cristian Chivu, inclus în echipa marilor absenți de la CM 2010

655
Fundașul lui Inter Milano și, totodată, căpitanul naționalei României, Cristian Chivu, figurează printre marile nume ale fotbalului mondial care nu vor juca la turneul final din Africa de Sud, conform unui material realizat de site-ul Eurosport.
"Încă un jucător de top, reprezentant al campionatului italian, care nu prinde Mondialul. Titular la Inter și lider al generației sale în reprezentativa României, Chivu și coechipierii săi, printre care și atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, au ratat șansa de a participa în premieră la o ediție de Campionat Mondial. Grupa României din preliminarii a fost printre cele mai dificile, iar Franța și Serbia au confirmat statutul de favorite. Cu toate acestea, naționala condusă de Chivu a terminat sub Austria și Lituania, ceea ce era de neînchipuit la începutul campaniei", titrează Eurosport.
În primul "11" al unei posibile echipe ideale care va rata prezența la turneul final din Africa de Sud, se mai regăsesc nume precum Ibrahimovici (Suedia), Arșavin (Rusia), Ivan Cordoba (Columbia), Cech (Cehia), Adebayor (Togo) sau Modric (Croația).
România a terminat pe locul cinci în Grupa a 7-a a preliminariilor CM din 2010 și a ratat, pentru a treia oară consecutiv, calificarea la o competiție de asemenea anvergură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4273 secunde