Cristian Munteanu, noul vicepreședinte al Farului

1111
3
Cristian Munteanu, noul vicepreședinte al Farului - munteanu1331759963-1331766059.jpg

Articole de la același autor

Fostul portar al FC Farul, Dinamo, FC Național și Oțelul Galați, Cristian Munteanu, își pregătește revenirea în fotbalul românesc. Retras din activitate în 2009, fostul goalkeeper va ocupa funcția de vicepreședinte la echipa care l-a lansat în fotbalul de mare performanță, în 1992.

Cristian Munteanu va avea printre responsabilități strategia de transferuri, dar și cea de imagine a clubului fanion al orașului Constanța.
Aceasta nu este prima tentativă a fostului portar de a reveni în circuitul fotbalului autohton, "Babicu" fiind în două rânduri foarte aproape de a prelua o funcție similară în conducerea clubului Delta Tulcea, însă de fiecare dată discuțiile dintre cele două părți nu s-au finalizat cu un acord.
Munteanu a mai fost manager sportiv la FC Național, pentru ca ulterior să negocieze fără rezultat un post similar și cu șefii clubului Dinamo București. În ultimele luni, a fost unul dintre invitații permanenți ai emisiunii "Informația" difuzată de postul de televiziune Sport.ro.
După ce s-a întâlnit, ieri, cu patronul Farului, Giani Nedelcu, într-o locație din apro-pierea Sălii Sporturilor, unde au pus la punct detalii ale colaborării, Cristian Munteanu va fi prezentat oficial astăzi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de vineri, cu FCM Bacău.

Comentează știrea

mishu
15 martie 2012
bravo lui

bravo lui, cu toate ca nu-i vad rostul la club, da bine ca e, apropo cat e biletu vineri?

Fratila
15 martie 2012
Inscrieri auto

Babicule,te-ai scos ! O sa vinzi toate masinile tale la club !

bebe
15 martie 2012
farul

5 lei la peluza si 10 lei la tribuna. forta farul constanta

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu, bun de plată
Pagina a fost generata in 0.6016 secunde