Topul Federației Române de Tenis de Masă

Cristian Pletea și Ana Maria Sebe, jucătorii constănțeni cel mai bine clasați

238
Cristian Pletea și Ana Maria Sebe, jucătorii constănțeni cel mai bine clasați - cristianpleteasianamariasebeteni-1420379818.jpg

Articole de la același autor

În luna ianuarie, Federația Română de Tenis de Masă a actualizat clasamentele individuale la cele cinci categorii de vârstă. La începutul noului an, constănțeanul Cristian Pletea se regăsește în primii zece jucători, la trei categorii. Astfel, Pletea ocupă locul doi la juniori 1 (400 puncte), locul trei la juniori 2 (327) și locul zece la seniori (274).

Legitimat la LPS Constanța, Cristian Pletea este cel mai bine clasat jucător constănțean la categoria seniori, fiind urmat de Lucian Munteanu, locul 15 (CS Topspin 08), Bogdan Simion, locul 16 (CS Farul), Andrei Filimon, locul 17 (CS Topspin 08).

La juniori 1, în primii zece sportivi se mai regăsesc Alexandru Chiriță, locul cinci (locul zece la juniori 2), Alin Maran, locul șapte, Paul Mladin, locul nouă și Antonio Pletea, locul zece, cu toții legitimați la LPS.

La juniori 3, Hakan Seikamet (LPS) este primul constănțean din clasament, aflându-se pe locul 11. La cea de-a cincea categorie de vârstă, juniori 4, în primii zece jucători, Constanța este reprezentată de Marius Tofan (CS Farul), aflat pe locul cinci.

v v v

La categoria feminină, Ana Maria Sebe (CS Farul) este cel mai bine clasată jucătoare constănțeană, ocupând locul șapte, la seniori, cu 312 puncte. Tot de la CS Farul, constănțencele Roxana Iamandi (268) și Eliza Samara (230) ocupă pozițiile 13 și 14, în ierarhia senioarelor. La junioare 1, în Top 10 sunt clasate trei constănțence de la LPS: Alina Zaharia, locul patru, cu 330 puncte, urmată de Bianca Crișan (263 p) și Mihaela Plăeașu (173 p). La junioare 2, tot de la LPS, Andreea Dudescu (67 puncte) ocupă locul nouă și Camelia Mitrofan (36) se află pe a zecea poziție. Cea din urmă se află și pe primul loc al ierarhiei junioarelor 3, cu 77 puncte. Elena Zaharia (CS Farul), cu 44 de puncte, ocupă locul patru la junioare 3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3613 secunde