Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut

127
Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut - cristianoronaldo-1414506706.jpg

Articole recomandate

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionistă din Spania, cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut, potrivit LFP.
Internaționalul portughez a mai primit premiul pentru cel mai bun atacant și pentru cel mai frumos gol reușit în sezonul 2013-2014.
"Este o seară foarte frumoasă și sunt fericit că am reușit această triplă. Îmi plac premiile individuale, dar mult mai important este să câștig cu echipa. Le mulțumesc coechipierilor mei și sper ca și anul viitor să fiu aici", a declarat Ronaldo, potrivit B1.ro.
Premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului a fost câștigat pentru a doua oară consecutiv de argentinianul Diego Simeone, care a cucerit titlul de campion cu Atletico Madrid.
"Vreau să împart acest premiu cu oamenii din staful meu. Acei oameni care muncesc foarte mult și apar prea puțin în lumina reflectoarelor. Vreau de asemenea să împart acest trofeu cu jucătorii, care au făcut posibil visul ca Atletico Madrid să devină din nou campioană", a spus Simeone.
Cel mai bun portar din Primera Division a fost desemnat costaricanul Keylor Navas (Levante), cel mai bun fundaș a fost ales Sergio Ramos (Real Madrid), în timp ce croatul Luka Modrici (Real Madrid) și Andres Iniesta (FC Barcelona) au primit premii pentru cel mai bun mijlocaș defensiv, respectiv ofensiv.
Croatul Ivan Rakitici, care sezonul trecut a evoluat la FC Sevilla, a primit premiul fair-play, braziliano-spaniolul Rafinha (FC Barcelona) a fost desemnat revelația sezonului, columbianul Carlos Bacca (FC Sevilla) a fost ales cel mai bun jucător sud-american din campionatul Spaniei, iar algerianul Yacine Brahimi (Granada) pe cel de cel mai bun fotbalist african din Primera Division.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0633 secunde