15 medalii pentru atleții constănțeni la Naționalele de sală

Cristina Bujin și-a îndeplinit baremul de Mondiale

758
Atleta constănțeană Cristina Bujin, de la CS Farul, și-a îndeplinit baremul de participare la Campionatul Mondial de sală, având șanse foarte mari să prindă competiția de la Valencia (7 - 9 martie), în proba de triplusalt.

Performanța s-a petrecut la Campionatul Național indoor, din week-end, de la București, unde Bujin a ocupat locul întâi la tineret și doi la seniori, cu o săritură de 14,07 m (baremul de Mondiale era 14,05 m). Bujin a câștigat și proba de lungime, atât la seniori, cât și la tineret, cu 6,29 m. Constanța mai are două sportive cu baremul îndeplinit, lucru petrecut la competiții precedente, Adelina Gavrilă (Farul - Steaua), tot la triplusalt, și Anca Heltne (Farul - CSM București), la aruncarea greutății.
Cele două și-au confirmat supremația în aceste probe și la Naționale, unde s-au impus, Gavrilă, cu 14,43 m, iar Heltne, cu 18,47 m. Gavrilă s-a situat pe locul cinci, cu 1.142 puncte, în clasamentul conform tabelei internaționale, primind 1.000 lei.
Sportivii constănțeni participanți au cucerit 15 medalii la competiția din București, în afară de Gavrilă, Heltne și Bujin mai urcând pe podium: Andreea Ogrăzeanu (Farul - CSS Alexandria), bronz la seniori, argint la tineret, la 60 m (7,51 s), Adrian Dăianu (Farul), argint la seniori și tineret, la triplusalt (15,61 m), Alina Popescu (Farul), bronz la seniori, la triplu-salt (13,88 m), Cristina Toma (CSS 1 Constanța - Farul), argint la tineret, la triplusalt (13,17 m), Florinel Drăghici (CSS 5 București - Farul), argint la tineret, la 60 m garduri (8,24 s), și Adrian Vasile (Farul - Dinamo), bronz la lungime (7,65 m).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7962 secunde