Cristina Hârâci a terminat pe 4 "Top Ten"-ul de la Rotterdam

615
Jucătoarea de tenis de masă constănțeană de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul a câștigat cinci dintre cele nouă partide susținute în Olanda.

Cei mai buni 10 sportivi de pe continent, atât la cadeți, cât și la juniori (băieți și fete), au participat, în Olanda, la Rotterdam, la "Europe Youth Top 10". Printre concurenți, și patru români: Bernadette Szocs (la cadete), Cristina Hârâci și Camelia Poștoacă (la junioare) și Hunor Szocs (la juniori).
Aceasta a fost și ordinea finală, Bernadette câștigând competiția, Hârâci și Poștoacă clasându-se pe locurile 4, respectiv 5, iar Hunor fiind al optulea.
Dintre cele 9 partide, Cristina, sportivă antrenată de Viorel Filimon și Liliana Sebe, a câștigat cinci, toate în primele două zile de concurs. După prima sesiune, în care a învins în toate cele trei partide susținute, Hârâci ocupa chiar locul întâi în clasamentul intermediar.
A doua zi, a pierdut un meci din cele trei și a coborât două locuri în ierarhie, iar, duminică seară, încheierea competiției a găsit-o pe locul 4, după ce a fost învinsă de trei ori în cele trei dispute.
Ultimele două înfrângeri au fost la Barbora Balazova (Slovacia), 3-4 (-4, 7, -9, 5, -5, 7, -7), și Krisztina Ambrus (Ungaria), 2-4 (-7, -9, -11, 4, 7, -4).
Clasamentul final la junioare a fost următorul: 1. Alena Dubkova (Belarus): 7 victorii din 9 meciuri, 2. Ambrus: 6 din 9, 3. Balazova: 6 din 9, 4. Hârâci: 5 din 9, 5. Poștoacă: 5 din 9, 6. Magdalena Szczerkowska (Polonia): 5 din 9, 7. Aurore Dessaint (Franța): 5 din 9, 8. Malin Pettersson (Suedia): 4 din 9, 9. Edina Toth (Ungaria): 1 din 9, 10. Suzanne Dieker (Olanda): 1 din 9.
Dintre cele șase sportive clasate mai jos de Hârâci, una singură a învins-o pe constănțeancă, Aurore Dessaint.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6597 secunde