"Crosul primăverii" și-a ales câștigătorii

391

Articole de la același autor

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, a organizat în data de 20 aprilie Crosul Primăverii.


Într-un cadru feeric, pe traseul de 1600m, lângă malul Mării Negre, peste 400 de studenți din cadrul facultăților universității au alergat și au beneficiat de aerul curat, bucuria de a socializa, aducând în prim plan contribuția exercițiului fizic la întărirea sănătății prin mișcare. 


Studenții FEFS și-au demonstrat abilitățile organizatorice, arbitrând competiția, în același timp alergând împreună cu studenții de la celelalte facultăți. Sub coordonarea cadrelor didactice, s-a realizat un eveniment sportiv de zile mari, primii trei studenți care au trecut linia de finish au fost la fete, Bianca Boștină, Facultatea de Medicină, Maria Olaru, Facultatea de Litere, Cristiana Ursu, Facultatea de Științe Economice. La băieți primii au fost Vlad Costache, Facultatea de Științe Economice, Daniel Tănase, Facultatea de Științe Economice, Cristi Andrei Linte, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.083 secunde