DN de rugby juniori U19

CS Cleopatra, deplasare la Gura Humorului

148
1
CS Cleopatra, deplasare la Gura Humorului - cscleopatra-1428085330.jpg

Articole de la același autor

CS Cleopatra Mamaia joacă, în acest week-end, primul meci oficial din Campionatul Național de rugby juniori U19. 


Duminică, 5 aprilie, constănțenii vor disputa, în deplasare, la Gura Humorului, meciul contând pentru etapa a opta a campionatului, împotriva formației gazdă. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă din turul competiției, în septembrie, anul trecut, la Constanța. Atunci CS Cleopatra Mamaia s-a impus de o manieră categorică, scor 65-7. 


Elevii lui Radu Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu se clasează pe locul al doilea al ierarhiei, cu 25 de puncte, fiind devansați de CSA CSS Steaua (29 p). CSS Gura Humorului se află în partea inferioară a clasamentului, pe penultimul loc, cu doar cinci puncte. 


Iată celelalte meciuri ale etapei: CNAV - LPS Focșani, CSM Câmpia Turzii - CSA CSS Steaua.


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.694 secunde