Campionatul Național de rugby juniori U18

CS Cleopatra, mare favorită în duelul cu CNAV-Dinamo

284
CS Cleopatra, mare favorită în duelul cu CNAV-Dinamo - cscleopatra-1552078604.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 13.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv Badea Cârțan, se desfășoară partida dintre echipele CS Cleopatra Mamaia și CN "Aurel Vlaicu" - Dinamo București. 


Duelul face parte din programul etapei a VII-a a Campionatului Național de rugby juniori U18 și se dispută în devans, celelalte meciuri ale rundei urmând a avea loc în data de 23 martie. 
Având în vedere diferența netă de valoare dintre cele două loturi, evidentă la o simplă analiză a liniilor de clasament (Cleopatra - locul 2, 19 puncte; CNAV - locul 6, 1 punct), formația gazdă pornește drept mare favorită, dar, chiar și în aceste condiții, conducerea clubului subliniază faptul că adversara va fi tratată cu maximă atenție. 
"Sunt în fața primul meci oficial al anului și bineînțeles că ne dorim o victorie cu tot cu punct bonus. Întâlnim un adversar accesibil, dar nu subestimăm pe nimeni, tratăm jocul cu seriozitate. Îi invităm la stadion pe toți iubitorii sportului cu balonul oval, la un spectacol rugbistic de calitate. Îmi doresc ca jocul echipei să se ridice la nivelul celui din amicalul cu britanicii, de luna trecută. Ne dorim să bifăm o nouă performanță, suntem în lupta pentru titlul național, așa că fiecare meci este important", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


XXX 
Au fost stabilite programul returului Diviziei Naționale de juniori U18, precum și datele fazelor finale ale competiției. Programările au fost făcute ținându-se cont de Campionatul European U18 ce va avea loc, în perioada 12-22 aprilie, la Kallinningrad (Rusia), stagiile de pregătire ale echipei naționale de juniori și examenele școlare pe care elevii urmează să le susțină. 
Astfel, pentru CS Cleopatra, după meciul cu CNAV-Dinamo va urma cel cu LPS Focșani, duminică, 17 martie, de la ora 10.00, în deplasare. 
Semifinalele se vor juca în data de 19 mai, iar finalele, o săptămână mai târziu, pe 26 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5331 secunde