Campionatul Național de rugby juniori sub 18 ani

CS Cleopatra răpune Steaua după un meci dramatic!

370
2

Articole recomandate

Stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan" a găzduit, ieri, marele derby al Campionatului Național de rugby juniori sub 18 ani: CS Cleopatra Mamaia - CSA CSS Steaua București, unde câștigători au fost constănțenii.

Jocul a fost unul echilibrat, diferențele de scor fiind de doar câteva puncte pe tot parcursul meciului, alternativ în favoarea fiecărei echipe; finalul a culminat cu o răsturnare de situație ce a surprins pe toată lumea.

Spre finalul meciului, juniorul Ionuț Moisuc (Cleopatra) a suferit un nefericit accident, fiind necesară intervenția ambulanței, iar Steaua era în avantaj. Când nimeni nu mai credea că victoria Constanței mai poate fi posibilă, Cătălin Vasiliu a culcat balonul în terenul de țintă, iar scorul de pe tabelă s-a întors de la 15-17 la 20-17.

Celelalte eseuri ale Cleopatrei au fost reușite de Ionel Melinte, Ovidiu Cojocaru și Adrian Ungureanu.

"A fost un meci greu. Am avut un început foarte bun, dar a urmat un moment de cădere în care am permis adversarului să pună puncte pe tabla de marcaj, însă am revenit și am reușit să câștigăm" a declarat Radu Nicolae Mocanu, antrenorul CS Cleopatra, căruia sportivii au alergat la final să-i mulțumească.

Pe de altă parte, Vasile Chirondo-jan, președintele CS Cleopatra, s-a declarat nemulțumit de calitatea jocului: "Echipele sunt cam la același nivel. Am câștigat, dar consider că am jucat prost".

Și Elena Gogu, director al Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca", unde învață cei mai mulți dintre jucătorii Cleopatrei, a fost prezentă la eveniment împreună cu mulți elevi. Aceasta s-a arătat a fi o susținătoare înfocată a sportivilor pe terenul de rugby și a declarat că este foarte mulțumită de ei: "Într-un timp foarte scurt, au demonstrat că pot face o performanță deosebită".

Așadar, Cleopatra învinge și, deși a lăsat Stelei punctul bonus defensiv, își consolidează poziția de lideră în clasament. Cel mai probabil, aceste două echipe se vor reîntâlni în marea finală.

Ovidiu ADRIAN

Comentează știrea

ella
28 octombrie 2013
rugby

Dle reporter,nu cred ca i ati luat interviu dl Barbu,deoarece pe antrenorii Cleopatrei U18,ii cheama BEZUSCU si MOCANU!!!!!!

Constantean
28 octombrie 2013
Bravo

excelenta victorie, mai ales ca este impotriva stelei...orice victorie impotriva lor si a lui dinamo (ambele - groparii sportului romanesc) te unge la inima...felicitari !

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Sport : LIGA I: Rezultate, clasament, meciuri
Pagina a fost generata in 1.5951 secunde