Campionatul Naţional de rugby juniori U17

CS Cleopatra reia meciurile oficiale. "Deplasarea la Şoimii-Dinamo nu va fi o simplă excursie!"

757
CS Cleopatra reia meciurile oficiale.

Articole de la același autor

După o perioadă de pauză competiţională care părea să nu se mai încheie, Campionatul Naţional de rugby juniori U17 s-a reluat odată cu partidele etapei a şasea. Tinerii jucători de la CS Cleopatra vor înfrunta, în primul meci oficial al anului, un adversar de top: ACS Şoimii-CS Dinamo Bucureşti.

Returul Campionatului Naţional de rugby juniori U17 a pornit la drum, însă CS Cleopatra Mamaia a avut rundă liberă. Echipa constănţeană va reveni pe teren duminică, 20 martie, cu un meci în deplasare, în compania liderului ACS Şoimii-CS Dinamo Bucureşti.

„Am efectuat, în ultimele zile, pe stadionul din «Badea Cârţan», o serie de antrenamente comune în compania celor de la Liceul cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru».

Suntem pregătiţi, iată că a venit şi vremea meciurilor oficiale. Tot lotul este valid, nu avem jucători accidentaţi, aşteptăm cu încredere partida de duminică. Va fi un meci cu grad maxim de dificultate, întâlnim liderul clasamentului, însă anunţăm că nu mergem într-o simplă excursie. Ne vom bate pentru fiecare balon, până în ultima secundă.

Obiectivul principal este calificarea în play-off, unde să obţinem o clasare cât mai bună”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Cleopatra, Victor Bezuşcu.

Iată rezultatele înregistrate în etapa a şasea a campionatului: CSM Bucureşti - ACS Şoimii-CS Dinamo Bucureşti 0-58, CT „Dinicu Golescu” - Victoria Cumpăna 13-24.

În clasamentul Grupei Sud, pe prima poziţie se află ACS Şoimii-CS Dinamo Bucureşti, cu 24 puncte, urmată, în ordine, de Victoria Cumpăna (20 p), CS Cleopatra (11 p; un joc mai puţin disputat), CT „Dinicu Golescu” (5 p) şi CSM Bucureşti (0 p). Ocupantele primelor trei locuri se vor califica în play-off.

XXX

Naţionala de rugby a României va întâlni, sâmbătă, 19 martie, în ultimul meci al ediţiei 2022 a Rugby Europe Championship (REC), reprezentativa Ţărilor de Jos. Partida va avea loc la Amsterdam, de la ora 14.00, pe terenul din cadrul National Rugby Center şi face parte şi din campania de calificare la Cupa Mondială din Franţa.

Pentru această întâlnire, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 32 de jucători - 18 în pachetul de înaintare şi 14 pe linia de trei-sferturi. „Stejarii” Andre Gorin, Ionel Melinte, Nicolas Onuţu şi Mihai Macovei au fost lăsaţi acasă din motive personale, urmând a se alătura grupului zilele următoare. De asemenea, Marius Simionescu a părăsit accidentat meciul cu Georgia de sâmbătă, staff-ul medical încercând în aceste zile recuperarea lui.

Selecţionerul Andrew Robinson nu se poate baza pentru acest ultim meci din REC 2022 nici pe Tudor Boldor, uvertura „stejarilor” ieşind accidentat la umărul stâng în minutul 46 al partidei cu „Lelos”, el urmând să sufere o intervenţie chirurgicală.

Foto: Facebook / Romania Rugby Cleopatra

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.562 secunde