CS Cleopatra repetă în Ghencea "partitura" pentru derby-ul cu Victoria Cumpăna

180
CS Cleopatra repetă în Ghencea

Articole de la același autor

Deplasare cu grad mai redus de dificultate, în acest week-end, pentru rugbiştii de la CS Cleopatra Mamaia, care îşi vor face în partida cu echipa Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu”, de la Bucureşti, „încălzirea” pentru derby-ul de săptămâna viitoare, cu CS Victoria Cumpăna.

Duminică, 27 martie, de la ora 14.00, pe stadionul de rugby din Complexul Ghencea din Bucureşti, CS Cleopatra va înfrunta formaţia Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu”, într-o partidă contând pentru etapa a opta a Campionatului Naţional de rugby juniori U17, Grupa Sud. Un meci în care echipa constănţeană are o singură variantă: victoria.

„Obiectivul nu poate fi altul decât victoria cu tot cu bonus ofensiv. În tur, am câştigat la diferenţă mare, 50-3, dar, între timp, adversara şi-a întărit lotul.

Noi avem doi jucători cu probleme medicale, unul sigur nu va juca, pe cel de-al doilea sperăm să-l recuperăm până la ora de start a partidei.

Chiar şi în aceste condiţii, trebuie să ne impunem şi să ne pregătim pentru derby-ul de săptămâna viitoare, când vom întâlni, pe teren propriu, pe CS Victoria Cumpăna”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Cleopatra, Victor Bezuşcu.

Tot în Grupa Sud, în cealaltă partidă a rundei, duminică, de la ora 14.00, pe stadionul „Mihail Naca” din Constanţa, CS Victoria Cumpăna primeşte vizita liderului clasamentului, ACS Şoimii-CS Dinamo Bucureşti.

Ocupantele primelor trei locuri în clasament la finele sezonului regulat se vor califica în play-off.

XXX

Federaţia Română de Rugby va lansa un nou format competiţional intern, începând cu sezonul 2022, iar competiţia, denumită Liga Naţională de Rugby, va cuprinde 15 echipe de seniori. Acestea au fost împărţite pe două grupe regionale: Grupa 1 - CSM Ştiinţa Baia Mare, SCM-USAMVB Timişoara, CSU Cluj, CS Ştiinţa Petroşani, RC Gura Humorului, CSM Suceava, CSU Arad, CSU Alba Iulia; Grupa 2 - CSA Steaua Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti, CS Năvodari, RC Bârlad, CSM Galaţi, RC Griviţa Bucureşti, CS Poli Iaşi.

În fiecare grupă, se va juca fiecare cu fiecare, un singur meci, şapte respectiv şase partide de echipă. Primele două clasate se califică în play-off, restul echipelor vor lua parte la play-out. În play-off, cele patru echipe vor juca tur - retur, şase partide de fiecare, iar apoi vor avea loc semifinale (1-4, 2-3) şi finale. În play-out, cele 11 echipe vor juca fiecare cu fiecare, un singur meci, ceea ce rezultă zece partide pentru fiecare formaţie.

De asemenea, s-a aprobat ca disputarea Cupei României, ediţia 2022, să se facă în funcţie de programul competiţional intern şi internaţional. Toate aspectele organizatorice vor fi stabilite în Manualul Competiţiei care va fi aprobat de Biroul Federal, săptămâna viitoare.

Foto: Facebook / Romania Rugby Cleopatra

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7752 secunde