Divizia A1 la volei feminin

CS Medgidia, eşec surprinzător în faţa Rapidului Bucureşti

86
CS Medgidia, eşec surprinzător în faţa Rapidului Bucureşti - 26482796835839383317313164456799-1639302659.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a suferit o înfrângere surprinzătoare, scor 0-3, în partida cu CS Rapid Bucureşti, disputată sâmbătă, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, în cadrul etapei a 10-a a Diviziei A1.

Formaţia antrenată de Florin Voinea şi Radu Began nu a prins o zi bună şi s-a văzut învinsă în minimum de seturi. Obosite după deplasarea din Israel, unde au susţinut un meci de cupe europene, voleibalistele constănţene au comis contra Rapidului multe greşeli neforţate la fileu. Lipsa de energie şi uneori de concentrare le-a costat mult, iar adversarele au profitat din plin.

Deşi primul set arăta la un moment dat că totul este în grafic, finalul le-a trădat pe jucătoarele Medgidiei, iar Rapidul a închis parţialul la 25-23. Setul secund a fost la discreţia „feroviarelor”, care au punctat când şi cum au vrut, pentru 25-16, iar în parţialul al treilea, care avea să fie şi ultimul, tabela a „îngheţat” la 25-21 pentru Rapid, o formaţie care pornea cu şansa a doua!

Voleibalistele Medgidiei trebuie să uite rapid de acest eşec, pentru că mai au doar patru zile până la returul din optimile de finală ale CEV Challenge Cup, cu Hapoel Kfar Saba. În tur, în Israel, constănţencele au câştigat cu 3-0, astfel că sferturile de finală se întrezăresc la orizont.

XXX

Într-o altă partidă a rundei, CSM Volei Alba Blaj s-a impus, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la SCM U Craiova.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5283 secunde