CS Medgidia forţează calificarea în „careul de aşi” al Cupei României la volei feminin

293
CS Medgidia forţează calificarea în „careul de aşi” al Cupei României la volei feminin - 1-1642505730.jpg

Articole de la același autor

După debutul foarte bun în noul an, 3-0 cu CSM U Craiova, în deplasare, în primul meci al returului de campionat, echipa feminină de volei CS Medgidia îşi doreşte să aibă acelaşi succes şi în cea de-a doua principală competiţie internă: Cupa României

Astfel, miercuri, 19 ianuarie, de la ora 18.30, formaţia antrenată de Florin Voinea şi Radu Began înfruntă pe CS Rapid Bucureşti, într-o partidă găzduită de fieful feroviarelor, contând pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României.

Arbitrează brigada Andrei Savu (Cluj-Napoca) / George Grădinaru (Galaţi). Observator - Nicolae Constantin.

În meciul tur, disputat la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului, chiar de Ziua Naţională, constănţencele s-au impus cu scorul de 3-1, însă replica rapidistelor a fost una destul de consistentă.

De asemenea, nu trebuie uitat că, tot luna trecută, Rapidul a câştigat (3-0) meciul de campionat de la Medgidia, pe fondul oboselii acumulate de echipa gazdă, revenită după o deplasare în Israel.

De data aceasta, cu o dublă victorie în faţa Rapidului, CS Medgidia poate atinge, în premieră, semifinalele Cupei României.

Având în faţă un program condensat, cu meciuri din trei în trei zile, în competiţii diferite, CS Medgidia speră să facă faţă cu brio tuturor „examenelor” ce vin de acum încolo.

XXX

Selecţionata masculină de volei-juniori U18 a României a înregistrat înfrângeri pe linie în partidele din preliminariile balcanice ale Campionatului European, disputate în capitala Bulgariei, Sofia: 0-3 cu Serbia, 0-3 cu Bulgaria, 2-3 cu Grecia şi 0-3 cu Turcia.

Bulgaria, prima clasată, s-a calificat direct la turneul final, care se va desfăşura, în perioada 9-17 iulie, la Tbilisi (Georgia).

Celelalte formaţii vor participa în cea de-a doua etapă a calificărilor, care va avea loc în primăvară.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4888 secunde