Divizia Națională de rugby seniori

CS Năvodari a bifat cea de-a treia victorie consecutivă

153
CS Năvodari a bifat cea de-a treia victorie consecutivă - diviziarugby-1430666280.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari a obținut o nouă victorie, sâmbătă, pe teren propriu, în meciul cu Știința Petroșani, scor 29-11, contând pentru etapa a șasea a Diviziei Naționale de rugby seniori. 


Prima repriză a aparținut oaspeților, care erau în avantaj la pauză, scor 11-10. În partea secundă, gazdele nu au mai dat nicio șansă adversarilor și s-au impus clar, 29-11. Pentru CS Năvodari, au marcat Pârvu, Niță și Grigoraș, câte un eseu, și Trandafir (trei transformări și o lovitură de pedeapsă). CS Năvodari a mai beneficiat și de un eseu de penalizare. 


"A fost un meci destul de greu. Prima repriză a fost slabă, dar e bine că ne-am motivat și am obținut punct bonus ofensiv. Ne vom pregăti acum pentru deplasarea de la Arad", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu, care pregătește CS Năvodari alături de Cristian Husea. 


Iată celelalte rezultate ale rundei: CSM U23 București - RCM Galați 49-12, Poli Iași - CSU AV Arad 5-0 (neprezentare), CSA Steaua U23 - RC Stejarul Buzău 35-0. Ieri, s-a mai disputat meciul dintre RC Bârlad și CSM Bucovina Suceava.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Sport : CS Năvodari, meci  în deplasare la Iași
Pagina a fost generata in 0.3682 secunde