CS Năvodari, debut cu dreptul în Liga Naţională de Rugby

144
CS Năvodari, debut cu dreptul în Liga Naţională de Rugby - 1-1650191848.jpg

Articole de la același autor

Echipa CS Năvodari a debutat cu dreptul în noul format al Ligii Naţionale de Rugby, reuşind să se impună, cu scorul de 44-37, în faţa celor de la RC Griviţa Bucureşti, într-o partidă desfăşurată, sâmbătă, pe stadionul „Flacăra”.

Jucătorii antrenaţi de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase au făcut o primă repriză excelentă, tabela indicând la pauză avantaj de 29 de puncte pentru constănţeni, 34-5. Oaspeţii au revenit spectaculos în repriza a doua, au petrecut mult timp în 22-ul Năvodariului şi chiar ar fi putut produce o surpriză, lipsindu-i un singur eseu transformat pentru a pleca neînvinşi de pe litoral.

Echilibrul jocului este demonstrat şi de raportul încercărilor, unul egal, 7-7.

Pentru CS Năvodari, puncte pe tabelă au pus Mihai Comănici (două eseuri), Codrin Bercu (un eseu şi o transformare), Dragoş Burlacu (două transformări şi o lovitură de penalitate), Andrei Cabason (un eseu, Sorin Săvuţ (un eseu), Silviu Braşovianu (un eseu) şi Laurenţiu Pocovnicu (un eseu).

Jucătorul meciului a fost desemnat „veteranul” Onal Agiacai, de la CS Năvodari.

Etapa viitoare, CS Năvodari va întâlni, peste două săptămâni, în deplasare, pe Poli Iaşi, iar următorul meci pe teren propriu este programat sâmbătă, 7 mai, în compania Stelei Bucureşti.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8221 secunde