Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, doar punct bonus defensiv cu Bucovina Suceava

94
CS Năvodari, doar punct bonus defensiv cu Bucovina Suceava - rugby-1379961985.jpg

Articole recomandate

Echipa de rugby CS Năvodari a fost învinsă, pe teren propriu, scor 15-21, după un meci de mare luptă, de CSM Bucovina Suceava, într-o întâlnire contând pentru play-out-ul Diviziei Naționale de seniori. 
La eseuri, scorul a fost egal, 2-2 (pentru Năvodari, au marcat Croitoru și Bejan), diferența fiind făcută de o penalitate și un dropgol în contul băieților antrenați de Constantin Vlad. Totuși, echipa constănțeană păstrează pe litoral punctul bonus defensiv. 
Într-o altă partidă din play-out, RCM Galați s-a impus greu, scor 12-8, pe malul Dunării, în fața celor de la CSU "Aurel Vlaicu" Arad. 
În play-off, am consemnat victorii pe linie ale echipelor vizitatoare. Astfel, Stejarul Buzău a câștigat tot ce se putea, inclusiv bonusul ofensiv, în deplasarea de la Petroșani, 31-3 cu Știința, în timp ce, la Bârlad, în derby-ul Moldovei, Poli Iași a trecut de RC-ul local cu 17-12, lăsând gazdelor punctul bonus defensiv. 
Stejarul Buzău este lidera clasamentului, având numai victorii la activ. 


Succes fără dubii pentru Callatis Mangalia în Grupa Sud a Diviziei A la rugby. Echipa din sudul litoralului a zdrobit pe Metrorex, scor 69-13, reușind nu mai puțin de zece eseuri, față de unul singur al bucureștenilor. 
Iată și alte rezultate din DA: Seria Sud: Sportul Studențesc - RC Grivița 43-12; Grupa Vest: CSM Sibiu - CFR Brașov 19-44.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5589 secunde