CS Năvodari, medaliată cu bronz în Divizia A de rugby

559
CS Năvodari, medaliată cu bronz în Divizia A de rugby - rugby-1352148990.jpg
Echipa CS Năvodari a terminat pe locul 3 Campionatul Național de rugby pentru seniori Divizia A, în ciuda înfrângerii într-un meci fără miză, în ultima rundă, împotriva celor de la Olimpia.


Premierea și înmânarea medaliilor a fost făcută de președintele Federației Române de Rugby, Pompilie Borș, care a asistat la meci și care, la final, a felicitat ambele echipe. 

CS Năvodari a încheiat astfel cel mai bun sezon de la înființare, obținând locul secund la Campionatul Național de rugby 7, Divizia A, locul 3 la Belgrad Winner 7’s și locul 3 în Campionatul Național Divizia A. 

"Felicităm pe această cale sportivii și conducerea clubului și mulțumim încă o dată Primăriei Năvodari și primarului Nicolae Matei, care a fost alături de noi pe parcursul acestui sezon", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu, cel care face tandem pe banca tehnică cu Cristian Husea. 

Iată clasamentul final al CN Divizia A la rugby: 1. CS Olimpia București, 2. CSU CFR Brașov, 3. CS Năvodari, 4. RCM Galați, 5. RC Grivița București, 6. Lions Arad, 7. CSR Callatis Mangalia, 8. Sportul Studențesc, 9. CSM Sibiu, 10. Metrorex București. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3522 secunde