CS Năvodari primeşte vizita Politehnicii Iaşi, în Liga Naţională de Rugby

201
CS Năvodari primeşte vizita Politehnicii Iaşi, în Liga Naţională de Rugby - 1-1682582834.jpg

Articole de la același autor

Week-end plin de evenimente pentru iubitorii sportului cu balonul oval. Regalul rugbistic debutează vineri, 28 aprilie, cu derby-ul Grupei 1 din Liga Naţională, dintre CSA Steaua Bucureşti şi SCM USV Timişoara, care, alături de Politehnica Iaşi din Grupa a II-a, sunt singurele echipe neînvinse din acest debut al ediţiei 2023. Bineînţeles, formaţiile constănţene sunt prezente la datorie.

În etapa a IV-a a Ligii Naţionale de Rugby, CS Năvodari are parte de un meci tare, cu CS Politehnica Iaşi. Meciul se va disputa sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

În acelaşi campionat, sâmbătă, se mai joacă partidele CSU ELBI Cluj - CSM Ştiinţa Baia Mare şi CS Ştiinţa Petroşani - CSM Galaţi, iar o zi mai târziu, vor lega grămezi rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava şi RC Gura Humorului. Meciul CSM Constanţa - RC Bârlad a fost amânat pentru data de 24 iunie.

De asemenea, vor avea au loc meciuri în competiţiile de juniori, la toate categoriile de vârstă, începând cu U15 până la U20.

Duminică, 30 aprilie, de la ora 13.00, pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, în campionatul U15 Muntenia, echipa CS Tomitanii Constanţa primeşte vizita celor de la CS Aurora Băicoi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8907 secunde