CS Năvodari se pregătește de debutul în Superligă

208
CS Năvodari se pregătește de debutul în Superligă - csnavodari-1452277206.jpg

Articole de la același autor

Județul Constanța ar putea fi din nou pe prima scenă a rugby-ului românesc. CS Năvodari, medaliată cu argint în sezonul trecut al Diviziei Naționale de seniori, vrea să participe în ediția 2016-2017 a Superligii. 


Următorul sezon al Superligii are două variante de desfășurare. Una în care se menține actualul sistem, cu șase echipe, și al doilea, cu 10 echipe. Astfel, au șansa să evolueze în Superligă alte patru echipe din DNS, una dintre ele fiind CS Năvodari. Celelalte trei invitate, de la care se așteaptă răspuns până pe data de 19 februarie, sunt Știința Petroșani (locul 1 DNS), RCM Galați (locul 3 DNS) și Politehnica Unirea Iași (locul 4 DNS). 


"Noi ne-am dat acordul să evoluăm în Superligă, însă să vedem ce decid și celelalte echipe. Dacă una refuză, va fi întrebată echipa care urmează în cla-sament. Însă doar până la locul șase. 


Dacă nu ne dăm acceptul patru echipe din DNS, se revine la sistemul vechi din Superligă", a declarat antrenorul CS Nă-vodari, Cristian Husea. 


Antrenorii Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase vor suna adunarea pe data de 14 ianuarie. Până atunci, încă se lucrează la formarea unui lot care să facă față în Superligă. 


Prima competiție a dobrogenilor va fi Cupa României, care va începe în luna martie. Obiectivul echipei de la malul mării este să obțină o posibilă clasare în semi-finalele competiției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Sport : Tenis / Australia a câștigat Cupa Hopman
Pagina a fost generata in 0.9944 secunde