Liga Naţională de Rugby, etapa a patra

CS Năvodari speră să scape fără accidentări după meciul cu Dinamo

179
CS Năvodari speră să scape fără accidentări după meciul cu Dinamo - 1-1652358663.jpg

Articole de la același autor

O nouă partidă cu grad maxim de dificultate pentru CS Năvodari, care, în etapa a patra a Ligii Naţionale de Rugby, o va întâlni, în deplasare, pe CS Dinamo Bucureşti. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 mai, pe stadionul „Arcul de Triumf” şi va fi transmis în direct, de la ora 12.00, la TVR 1.

Diferenţa de valoare dintre cele două combatante este una uriaşă, Năvodariul provine din fosta Diviziei Naţională de Seniori, Dinamo are lot competitiv de ex-Superligă, aşa că unica necunoscută este diferenţa pe tabela de marcaj.

Cu toate acestea, în clasament, graţie programului din debutul stagiunii, CS Năvodari stă mai bine - locul doi, cu opt puncte, în timp ce Dinamo este pe patru, cu şapte puncte. În primele trei etape, formaţia antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase a învins pe Griviţa Bucureşti, scor 44-37, şi pe Poli Iaşi, scor 20-17, dar a fost surclasată, pe teren propriu, de Steaua Bucureşti, scor 3-97.

„Ne dorim să facem un meci frumos la Bucureşti, cu Dinamo, să ne jucăm şansele, dar mai ales să nu avem accidentări, aşa cum, din păcate, s-a întâmplat la duelurile cu Poli Iaşi şi Steaua. Meciurile pe care ne dorim să le câştigăm sunt cu fostele echipe din Divizia Naţională de Seniori”, a declarat antrenorul Cristian Husea.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5017 secunde