Divizia Națională de rugby seniori

CS Năvodari susține examenul final pentru titlu

143
CS Năvodari susține examenul final pentru titlu - csnavodarirugby-1446883780.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la Galați, CS Năvodari va disputa ultimul meci din play-off-ul Diviziei Naționale de rugby seniori. Ultima adversară este localnica RCM, pe care năvodărenii au învins-o atât în turul, cât și în returul sezonului regulat. 


CS Năvodari se află pe prima treaptă a clasamentului, cu 10 puncte, în timp ce RCM Galați este la polul opus, pe ultimul loc (6 puncte). 


"I-am învins de două ori și sperăm să o facem și de această dată. Presiunea este mai mare. E în joc titlul național și promovarea în Superligă. Sperăm să ne impunem, deși avem doi jucători titulari care vor lipsi - Perju, suspendat și Niță, accidentat. Pe noi ne interesează să câștigăm meciul, nu contează scorul celuilalt joc. Până la ora la care vom intra noi pe teren (n.r. - 12.00), vom afla scorul meciului dintre Petroșani și Iași (n.r. - care se dispută la ora 10.00)", a declarat antrenorul CS Năvodari, Cristian Husea. 


Despre promovarea în Superligă, tehnicianul a afirmat că, dacă se va aproba bugetul de la structurile locale, atunci vor evolua în eșalonul superior. 


"Trebuie să întărim echipa dacă vrem să mergem în Superligă. Cam 70% dintre jucători ar trebui schimbați. Nu aș vrea să fac asta, că sunt tineri, dar, dacă ni se aprobă bugetul de către primărie, vrem să facem două echipe, de U23 și de seniori, așa cum au cluburile din țară", a continuat antrenorul. 


Cealaltă partidă a etapei a cincea se joacă între CS Știința Petroșani și CS Politehnica Unirea Iași. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Sport : CS Năvodari merge după puncte la Bârlad
Pagina a fost generata in 0.5546 secunde