CS Ovidiu a fost aproape de a rămâne în cărțile promovării

375
CS Ovidiu a fost aproape de a rămâne în cărțile promovării - 7b42e2bdd7970b25e929cfd12c64f23c.jpg
CS Ovidiu a fost aproape, duminică, de a rămâne în cărțile promovării în Liga a II-a la fotbal. Elevii lui Cătălin Anghel au întâlnit, la Buzău, în prima lor partidă de la baraj, Tricolorul Breaza, formație care învinsese, anterior, Oțelul Galați II, cu 3-0.
Astfel că CS Ovidiu avea nevoie de cel puțin un egal, pentru a mai putea spera, în ultimul meci, la accederea în liga secundă, în cazul unui succes cu gălățenii.
Scorul a fost însă 3-1 (3-1) pentru Tricolorul, rezultat care a încheiat lupta pentru promovare, partida de mâine (ora 18, Buzău), CS Ovidiu - Oțelul II, nemai-având importanță în stabilirea câștigătoarei barajului.
Deși cu jumătate de echipă indisponibilă (Măciucă, I. Posteucă, I. Florea și Răvoiu au fost la echipa națională de fotbal pe plajă, iar Pleșa s-a accidentat la un antrenament), CS Ovidiu putea da lovitura, în condițiile în care a deschis scorul (Agafiței - min. 13), iar în repriza a doua, în minutul 65, a avut ocazia de a reintra în meci, dar Curumi a ratat un penalty.
***
CS Ovidiu (antrenor, Cătălin Anghel): C. Popa - I. Drăgoi (cpt.), Andrei, N. Niță, Șuta (min. 80, Nițescu) - Plăcintă (min. 75, Evdochin), Ciuciuleacă, Dimcea, Boraș - Curumi, Agafiței (min. 82, M. Dan).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Iunie 2009
Stire din Sport : Campioni de cursă lungă
Pagina a fost generata in 1.9895 secunde