CS Ovidiu, egal cu vicelidera

286
CS Năvodari este singura dintre echipele constănțene din seria secundă a Ligii a III-a care a câștigat, ieri, în etapa a 29-a a competiției. Năvodărenii au dispus acasă cu 3-0 (goluri Măciucă - min. 30, Agafiței - min. 51, Croitoru - min. 78) de Aversa București, echipa de pe ultimul loc.
CS Ovidiu a făcut egal, 2-2, pe teren propriu, cu CSM Rm. Sărat, echipa de pe locul doi. Pentru gazde au înscris Boghițoi (min. 65, din 11 m) și Rânjă (min. 80), care au egalat de fiecare dată. Ovidiu a ratat însă victoria în minutul 90+2, când Andrei a avut o bară.
Callatis Mangalia a pierdut acasă, 0-2, cu liderul clasamen-tului, FC Snagov. Pe teren propriu s-a înclinat și CSM Medgidia, 3-4 cu Dunărea Călărași, golurile antrenate de Sică Enache fiind înscrise de Stefanovici (min. 30) și Comănaș (min. 75, 90).
Farul II a luat bătaie și ea, în fieful Stelei II, cu scorul de 2-3 (1-1). Pentru "rechinii mici" au punctat Bubuleandră (min. 20) și Durbac (min. 70), Steaua II marcând pentru victorie în minutul 84. În minutul 55, la 2-1 pentru bucureșteni, meciul
a fost întrerupt puțin, din cauza ploii torențiale. A șasea echipă constănțeană din Liga a III-a, Portul, a avut rundă liberă.
Cu excepția Farului II, ancorată serios la retrogradare, restul constănțencelor ocupă în clasament poziții lipsite de griji.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7708 secunde