CS Phoenix, cu două echipe la turneele finale de baschet U13

510
1
CS Phoenix, cu două echipe la turneele finale de baschet U13 - baschetphoenix-1366640470.jpg
Juniorii de la CS Phoenix Constanța s-au calificat la turneele finale ale Campionatului Național de Baschet Under 13, atât la feminin, cât și la masculin, după disputarea semifinalelor.

Baschetbalistele de la CS Phoenix au atins din nou performanța de a ajunge la turneul final în Grupa Valorică A a Campionatului Național, după medalia de argint obținută în 2010 și bron-zul din 2012. În urma disputării turneului semifinal, unde au obținut trei victorii din cinci, junioa-rele de la CS Phoenix au avut o evoluție bună contra echipelor CSS Ploiești 2 (scor 86-72), CSS Gheorghieni (75-36) și LPS Galați (67-38).

La turneul final al Campionatului Național U 13, care va avea loc în perioada 15-19 mai, junioarele de la CS Phoenix vor întâlni următoarele adversare: Lapi Dej, LPS Arad și CSU Cuadripol Brașov.

Cu toate că au reușit performanța să se califice la turneul semifinal în Grupa Valorică A, echipa Under 13 masculin a CS Phoenix va disputa turneul final în Grupa Valorică B, contra adversarilor CSS Târgu Jiu, CSS Tulcea, ACS Sighet și ACS Whitesnakes Sibiu, în aceeași perioadă, 15-19 mai.

Sportivi constănțeni în primii 12 ai țării

Pe lângă performanța de a se califica la turneele finale, baschetbaliștii de la CS Phoenix se pot lăuda și cu faptul că au reprezentanți poziționați în primii 12 ai țării, în clasamentul statisticilor individuale efectuat de FRB.

"Felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute. Suntem mândri de ei întrucât, în statisticile individuale FRB, au obținut locuri fruntașe în clasamentul național, în primii 12 sportivi ai țării. Astfel, Anca Maria Crăciun a luat primul loc NAȚIONAL la categoria recuperări, dar și puncte marcate. S-au remarcat, de asemenea, la categoria puncte marcate, surorile Ana și Bianca Ivanov, Geaninia Marienici la categoria pase decisive, iar la masculin, s-au remarcat Andrei Bercea la categoria recuperări și puncte marcate, iar Sergiu Ursu la categoria pase decisive", a declarat managerul CS Phoenix, Maria Tudor.

Mulțumiri părinților și partenerilor

La reușita juniorilor de la Phoenix au contribuit atât părinții sportivilor, staff-ul tehnic și conducerea clubului, cât și partenerii care au fost alături mereu de sportul constănțean.

"Dorim, pe această cale, să le mulțumim părinților sportivilor care se implică în toate proiectele noastre și, nu în ultimul rând, partenerilor noștri, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, care ne-au acordat sprijin financiar la turneul semifinal", ne-a mai spus Maria Tudor.

Comentează știrea

viitorul
23 aprilie 2013
sportivii constantei

Avem baschetbalisti si in Grupa Valorică A, echipa Under 14 masculin - BC Athletic Constanta -

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4991 secunde