Meci caritabil cu americanii

CS Phoenix face o bucurie de Crăciun copiilor nevoiași

268
CS Phoenix face o bucurie de Crăciun copiilor nevoiași - baschet-1513779731.jpg
Respectând un obicei început încă din 2015, CS Phoenix Constanța va încerca, și în această iarnă, să aducă bucurie și fericire în sufletele copiilor mai puțin norocoși din Constanța. 


În acest sens, clubul de pe litoral organizează, astăzi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, un meci caritabil între CS Phoenix, reprezentanta orașului în Liga 1 de baschet feminin, și MK All Stars, selecționata militarilor americani cantonați la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. 


"Cu acest prilej, vă aștep-tăm să vă alăturați și voi demersului nostru, cu o carte, o hăinuță, o jucărie sau orice altceva considerați că nu vă mai este de folos, în schimb poate bucura un copil nevoiaș", este mesajul transmis de președintele CS Phoenix, Cristian
Mânăstireanu. 


Primii care au primit răspuns invitației Phoenix-ului au fost elevii Școlii nr. 28 "Dan Barbilian", ai Liceului Teoretic "Ovidius" și cei ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân". S-au mai alăturat proiectului Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" și Vivo Constanța. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2837 secunde