CS Phoenix vă invită la Cupa Streetball

651
2
CS Phoenix vă invită  la Cupa Streetball - baschet-1337358888.jpg
Club Sportiv Phoenix Constanța și Maritimo Shopping Center oferă, sâmbătă și duminică, tuturor iubitorilor de baschet și nu numai, un eveniment sportiv de excepție: "Cupa Maritimo la Streetball", aducând astfel o nouă dimensiune între preocupările con-stănțenilor, aceea a sănătății prin sport, cei interesați fiind și răsplătiți pentru alegerea lor cu multe premii surpriză.

"Este vorba despre o competiție sportivă ce se adresează, în principal, adolescenților și tinerilor cu vârste între 8 și 18 ani. Echipele participante trebuie să aibă câte trei jucători (opțional, și o rezervă) și vor fi împărțite pe trei categorii de vârstă (8-12, 13-15 și 16-18 ani). Streetball-ul este un sport modern, varianta «de stradă» a baschetului. Regulile sunt la fel ca cele ale baschetului, însă nu sunt neapărat obligatorii, cei care joacă decizând înainte de începerea jocului regulile și miza", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Phoenix, Cristian Mînăstireanu.

Înaintea decernării premiilor, CS Phoenix va oferi participanților experiența unui meci demonstrativ de baschet. De asemenea,

pe parcursul întregului eveniment, părinții și bunicii care vor să fie alături de tinerii participanți sunt invitați să ia parte la diferite probe, gen aruncări libere la coș etc. Nici alegerea adulților de a fi sănătoși nu va rămâne nerăsplătită: și ei vor primi premii surpriză! 

Comentează știrea

Profesor
20 mai 2012
Sport

Felicitări Cristi! Greul și răul sper că a trecut . Succes echipelor de baschet pe care le antrenezi!

x
20 mai 2012
x

Bravo Cristi foarte bine ti-a iesit streetball-ul.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Sport : Baschet în spirit CS Phoenix
Pagina a fost generata in 0.369 secunde