CSA Steaua, de neînvins în Cupa României la spadă feminin

131

Articole de la același autor

Ieri, la sala de jocuri a Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda, s-au disputat întrecerile probei pe echipe feminin din cadrul Cupei României la spadă. La concurs, au participat cinci formații: CSA Steaua 1, CSA Steaua 2, CS Dinamo, CSU Craiova și CSM Oradea. 


Trofeul a fost cucerit din nou de CSA Steaua. Prima echipă a clubului bucu-reștean a învins, în finala mare, pe CS Dinamo, scor 45-33.


Podiumul a fost completat de CSU Craiova, care a dispus de CSA Steaua 2 în finala mică, scor 45-38. Echipa CSA Steaua 1 a fost formată din spadasinele Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Anca Măroiu. 


"E foarte greu când tragi cu colegele tale de la lot. Ne cunoaștem foarte bine. Sperăm ca de acum înainte Steaua să câștige orice trofeu în țară. Cel mai mare câștig al nostru este faptul că Dinamo și-a făcut din nou echipă. În sfârșit, cineva ne pune probleme. Eu îmi doresc ca, în viitor, și alte echipe să aibă fete puternice și să avem competiții și cu suporteri și să nu mai fim doar noi singure în sală", a declarat Simona Gherman. 


"Ca de fiecare dată, în ultimul timp, Steaua ne pune probleme, dar față de ediția campionatului național, eu zic că am progresat și noi ca și echipă, ne-am întregit și am mai pus la punct. Ne cunoaștem foarte bine, așa că la orice întâlnire câștigă cel care rămâne concentrat și respectă tactica", a adăugat Loredana Dinu, de la CS Dinamo.


Din echipa CS Dinamo, au făcut parte Amalia Tătăran, Loredana Dinu, Ana Maria Constantin și Ioana Dumitru. 


Ieri, a început și proba de individual masculin, la care s-au înscris 40 de scrimeri. Astăzi, se vor stabili câștigătorii. 


Conform site-ului oficial al Federației Române de Scrimă, Pop, Gherman și Măroiu vor concura, în perioada 2-11 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5501 secunde