CSM București a câștigat în premieră Supercupa României

110
CSM București a câștigat în premieră Supercupa României - minge2-1472918677.jpg

Articole recomandate

Campioana la handbal femininin, CSM București, a câștigat în premieră, sâmbătă, la București, primul trofeu al sezonului – Supercupa României – după ce a învins finalista Cupei României, CSM Roman, cu scorul de 23-17 (13-6).


Meciul de sâmbătă a fost primul oficial al stagiunii 2016-2017, în care CSM București va evolua și în Liga Campionilor, pe care a câștigat-o în acest an, iar CSM Roman în Cupa EHF.

În Sala Polivalentă din București, de la ora 21.00, va avea loc și Supercupa României la handbal masculin, între campioana Dinamo București și vicecampioana CSM București.

Supercupa României la handbal feminin se află la cea de-a șasea ediție, iar anul trecut trofeul a fost câștigat de HCM Baia Mare, desființată între timp, care a învins-o pe CSM București. De altfel, Supercupa a fost cucerită doar de două echipe, ambele desființate - Oltchim Râmnicu Vâlcea (de două ori) și HCM Baia Mare (de trei ori), astfel că CSM București a cucerit în premieră trofeul.

Liga Națională feminină va debuta la finalul săptămânii viitoare, meciurile programate fiind următoarele: HCM Râmnicu Vâlcea – "U" Alexandrion Cluj (în 9 septembrie), CSM București – Danubius Galați, Unirea Slobozia – CSM Roman (10 septembrie) și Măgura Cisnădie – SCM Craiova, CSM Bistrița – Dunărea Brăila și CSM Ploiești – HC Zalău (11 septembrie).

În privința partidei CSM Ploiești – HC Zalău, FRH urmează să se pronunțe având în vedere că CSM și-a suspendat activitatea în 1 septembrie.

Meciul dintre Cetate Deva și Corona Brașov a fost amânat pentru data de 14 septembrie deoarece în 9 și 10 septembrie, pe teren propriu, Corona joacă ambele manșe cu formația bosniacă HZRK Grude, în primul tur al Cupei EHF.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2827 secunde