Campionatul Naţional de rugby juniori Under 18

CSM Constanţa, evoluţie curajoasă în deplasarea de la Bârlad

297
CSM Constanţa, evoluţie curajoasă în deplasarea de la Bârlad - 1-1665475932.jpg

Articole de la același autor

După acţiunile echipei naţionale, ale Lupilor României şi reluarea Ligii Naţionale de Rugby, cu partidele din play-off şi play-out, în lumea sportului cu balonul oval s-a pus în mişcare şi caravana competiţională a juniorilor.

Primii care au intrat să lege grămada au fost juniorii U18, iar reprezentanta judeţului nostru, CSM Constanţa, a avut meci în deplasare, cu CSS Bârlad. La finele unui joc echilibrat, gazdele s-au impus cu scorul de 23-12, dar nu şi-au adjudecat şi bonusul ofensiv, pentru că au marcat numai trei eseuri.

CSM Constanţa (antrenori Onal Agiacai şi Marius Codea) a pus puncte pe tabelă din două eseuri, unul transformat, în timp ce bârlădenii, pe lângă cele trei încercări (una transformată), au mai punctat din două lovituri de pedeapsă.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei inaugurale a Campionatului Naţional de juniori U18: LPS Suceava - CSS Viitorul Cluj 62-12, CSR-CSU-RC Cristian Săcele - Colegiul Tehnic „Dinicu Golescu”-ACSOV Pantelimon 8-7.

Etapa viitoare, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11.00, CSM Constanţa va juca, pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, cu LPS Suceava.

Tot sâmbătă, îşi va face debutul în noua stagiune şi echipa de juniori U20 a CSM-ului Constanţa. De la ora 11.00, pe terenul „Florea Dumitrache” din şos. Ştefan cel Mare, formaţia antrenată de Radu Nicolae Mocanu şi Victor Bezuşcu va înfrunta pe CNAV-CS Dinamo Bucureşti.

XXX

Echipa SCM USV Timişoara s-a calificat fără joc în semifinalele Cupei României la rugby, după ce reprezentanţii CSU Alba Iulia, adversara din sferturile de finală, au anunţat că sunt în imposibilitatea de a disputa meciul.

Partida ar fi trebuit să aibă loc vineri, 14 octombrie, la Alba Iulia.

Formaţia din Cetatea Unirii nu s-a prezentat nici la meciul de la Petroşani, cu Ştiinţa, programat week-end-ul trecut, în play-out-ul Ligii Naţionale.

SCM Timişoara câştigă astfel partida la „masa verde”, scor 5-0, şi va juca pe teren propriu cu învingătoarea dintre CS Dinamo Bucureşti şi RC Bârlad, în semifinala programată miercuri, 26 octombrie.

SCM Timişoara este deţinătoarea en-titre a Cupei României, trofeu cucerit în urmă cu şase luni, după o finală amânată din 2021.

Foto: Faceboook / CSM Constanţa Rugby

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6007 secunde