Campionatul Naţional de rugby în 7-seniori

CSM Constanţa, în grupă cu RC Bârlad şi Dinamo-Sportul Studenţesc

107
CSM Constanţa, în grupă cu RC Bârlad şi Dinamo-Sportul Studenţesc - 1-1661949205.jpg

Articole de la același autor

În perioada 10-25 septembrie, vor avea loc întrecerile Campionatului Naţional de rugby în 7-seniori, competiţie la care s-au înscris 15 echipe: CSU Arad, CS Ştiinţa Petroşani, CS Politehnica Iaşi, CSU Alba Iulia, CS Dinamo-CS Sportul Studenţesc, CSM Sibiu, RC Bârlad, CSU Phoenix Braşov, RC Gura Humorului, CSM Constanţa, CSM Galaţi, CS Olimpia Bucureşti, RC Griviţa, CS Universitatea Cluj, plus o selecţionată din Republica Moldova, care nu va puncta în clasament.

Miercuri, 31 august, la sediul Federaţiei Române de Rugby, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor pentru runda inaugurală. Capii de serie au fost primele patru echipe din clasamentul general din sezonul precedent: Ştiinţa Petroşani, RC Bârlad, CSU Arad şi Politehnica Iaşi.

CSM Constanţa a fost repartizată în Grupa D, alături de RC Bârlad şi CS Dinamo-CS Sportul Studenţesc.

Campionatul Naţional de rugby în 7-seniori se va desfăşura pe parcursul a trei etape. Prima este programată, la Iaşi, în zilele de 10 şi 11 septembrie, cea de-a doua, la Gura Humorului, pe 17 şi 18 septembrie, iar cea de-a treia, la Bucureşti (stadion „Arcul de Triumf”), 24 şi 25 septembrie.

XXX

Echipa de copii U8 a Clubului Sportiv Dragonii Constanţa s-a clasat pe locul cinci în cea de-a patra etapă, ultima, a Circuitului Naţional de mini-rugby 2022, găzduită de stadionul de rugby „Steaua” din Bucureşti. În acelaşi turneu, echipa de copii U10 a grupării de pe litoral a terminat pe poziţia a şasea.

Foto: pocket-lint.com / BT Sport

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3295 secunde